Arhivare electronica

Pe o piață dinamică și într-un mediu de afaceri ce se adaptează constant la tot ceea ce înseamnă tehnologia informației, unde cele mai multe documente care circulă sunt generate și gestionate electronic, digitalizarea documentelor în vederea păstrării pe termen lung devine o necesitate.

SDA – Servicii de Depozitare și Arhivare oferă servicii complete de scanare și conversie digitală a documentelor, folosind cele mai noi tehnologii OCR (Optical Character Recognition) și ICR (Intelligent character recognition), în condiții de maximă productivitate, calitate și acuratețe.

PREGĂTIRE DOCUMENTE

 

Se efectuează de către o echipă specializată, care verifică, evaluând starea fiecărui document și înlătură toate elementele metalice și plastice (capse, agrafe, folii etc). Documentele a căror stare nu permite scanarea vor fi transmise către specialiști în restaurare.

SCANARE DOCUMENTE INDIFERENT DE FORMAT ȘI VOLUM

 

  • Scanare și captură digitală a documentelor
  • Indexare fișiere conform solicitării pentru administrarea cât mai facilă a informațiilor
  • Scanarea oricărui tip de document, indiferent de dimensiune, calitatea hârtiei și volum
  • Transmitere informații scanate pe diferite suporturi de stocare pentru acces și consultări on-line, într-un mod securizat
Quick Contact Icon
Quick Menu Icon Contact
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.