Scanarea si captura documentelor

S.D.A.- Servicii de Depozitare si Arhivare SRL executa servicii de scanare si captura automata a documentelor, folosind tehnologii adecvate in concordanta cu calitatea si formatul documentelor. 

Scanarea documentelor este un termen des folosit, dar este un proces care este foarte diferit de cel de conversie a documentelor sau de remediere a continutului documentelor.

Rezultatul procesului de scanare a unui document este o versiune materializata intr-o imagine statica a documentului, o copie electronica, pe suport electronic sau pe hartie.

Aceasta imagine statica a documentului rezultat in urma procesului de scanare este lipsita de inteligenta, in sensul ca nu puteti efectua cautari dupa un anumit continut in interiorul documentului, nu puteti sa eliminati continut, nu puteti sa adaugati continut copiat in alte documente.

 

Documente scanate de inalta calitate si acuratete, indiferent de format si volum

 

S.D.A. - Servicii de Depozitare si Arhivare SRL ofera servicii complete de scanare a documentelor, la sediul societatii dumneavoastra, in cazul in care conditiile tehnice permit acest lucru sau la sediul S.D.A. - Servicii de Depozitare si Arhivare SRL, folosind cele mai noi tehnologii OCR (Optical Character Recognition) si ICR (Intelligent character recognition), in conditii de maxima productivitate, calitate si acuratete.

Se poate efectua scanarea tuturor documentelor, indiferent de forma de prezentare, indiferent de tipul si calitatea hartiei, inclusiv color, documente/ desene in format mare (A3 sau mai sus) si indiferent de volumul de scanare.

Serviciile de scanare, prestate la cerere va asigura accesul la documente, in orice moment, fara a va priva de informatiile si datele importante atunci cand aveti nevoie.

Formatele electronice ale documentelor, in functie de solicitarile dumneavoastra pot fi .tif, jpg, .pdf, pdf/A, doc, xls, docx, xlsx, etc.

Documentele scanate va pot fi puse la dispozitie pe un suport de stocare extern (CD/DVD, Blu-ray disk, etc.) sau pot fi arhivate electronic in arhiva alectronica S.D.A. - Servicii de Depozitare si Arhivare SRL, unde puteti obtine accesul si puteti efectua consultari on-line, in mod securizat, ale documentelor dumneavoastra.

Documentele scanate sunt supuse unor riguroase proceduri de verificare a conformitatii acestora cu originalul.

Pentru clientii nostri scanam documente rezultate in urma desfasurarii activitatilor economice in diverse domenii. Astfel, putem enumera cateva din aceste tipuri de documente: contracte de afaceri, contracte de munca, fise de personal, interviuri si chestionare, fise medicale, facturi fiscale, comenzi de productie, certificate de inspectie si calitate, dosare de proiect, desene si schite de executie, etc.