S.D.A.- Servicii de Depozitare si Arhivare si Protejarea Mediul inconjurator

SDA protejeaza mediul inconjurator

 

S.D.A. - Servicii de Depozitare si Arhivare SRL are definite politici interne privind masurile de prevenire si protectie a mediului inconjurator.
Obiectivul nostru in aceasta directie este adoptarea si certificarea conform standardelor ISO:14001:2004.
Pentru acesta, S.D.A. - Servicii de Depozitare si Arhivare SRL adopta masuri tehnico-economice ce vizeaza reducerea volumului deseurilor produse si reciclarea acestora precum si utilizarea judicioasa a tuturor materialelor, serviciilor si a energiei in general.

SDA - Servicii de Depozitare si Arhivare SRL presteaza servicii de depozitare, arhivare si management documente, scanare si conversie documente si imagini, folosind tehnologii de ultima generatie.

Se ofera astfel clientilor costuri particularizate pentru solutii de calitate furnizate la cele mai inalte standarde.

Investitiile realizate si politicile de protectia mediului adoptate urmaresc in permanenta cresterea eco-eficientei in stransa legatura cu cresterea economica a organizatiei, corelatie care este esentiala si determinanta pentru atingerea excelentei in protejarea mediului inconjurator.

Elaborarea unor politici interne privind protejarea mediului inconjurator dovedeste angajamentul ferm al societatii S.D.A. - Servicii de Depozitare si Arhivare SRL de a evalua in permanenta operatiunile si procedurile aplicate in scopul identificarii tuturor punctelor cu impact semnificativ asupra mediului inconjurator.

Politicile interne privind protejarea mediului inconjurator sunt puse in aplicare si sunt revizuite anual in scopul reducerii impactului produs de serviciile noastre si pentru imbunatatirea continua a performantelor societatii in acest domeniu.

SDA - Servicii de Depozitare si Arhivare SRL separa si recicleaza deseurile de hartie, plastic, metal, cartuse de toner, etc. minimizand in acest fel la maxim cantitatea de deseuri ce ar putea afecta mediul inconjutator.

Grija fata de mediul inconjurator se reflecta si prin munca, comportamentul si atidinea angajatilor S.D.A. - Servicii de Depozitare si Arhivare SRL.
Acestia sunt instruiti anual privind Politicile interne de protejarea mediului inconjurator pentru constientizarea si respectarea acestora, fiind un obiectiv definit acela de a oferi clientilor servicii de o calitate deosebita, cu un impact minim al efectelor asupra mediului inconjurator.

Daca doriti sa consultati Politicile S.D.A. - Servicii de Depozitare si Arhivare SRL in domeniul prevenirii si protectiei mediului inconjurator nu ezitati sa ne contactati.