Depozitare documente

Preluare documente

 

Documentele fac parte din patrimoniul organizației și trebuie depozitate și arhivate conform cadrului legal în vigoare. Legea arhivării documentelor este guvernată de Legea Arhivelor Naționale nr. 16/1996 cu completările și modificările ulterioare.

SDA – Servicii de Depozitare și Arhivare oferă clienților servicii de arhivare și depozitare documente cu ACOPERIRE NATIONALA , in toate judetele tarii.

Avem la dispoziție o flotă proprie și asigurăm o logistică completă pentru livrări și preluări de documente în vederea depozitării și arhivării, indiferent de volum și locație geografică. Arhiva existentă, indiferent de forma de păstrare, este încărcată în mijloace speciale de transport securizat și monitorizate prin GPS.

Beneficii:

 • Costuri optimizate în ceea ce privește transportul și manipularea cutiilor
 • Securitatea documentelor asigurată de personal calificat, cu echipamente certificate ISCIR
 • Trasabilitatea cutiilor cu documente asigurată printr-un soft dedicat, monitorizate în timp real

Depozitare cutii cu documente

 

Dispunem de spații de depozitare arhivă atât în București, cât și în Brașov, ambele fiind dotate în conformitate cu normele și standardele aflate în vigoare. Spațiile de depozitare sunt special amenajate și administrate pentru activitatea de arhivare și management al documentelor.

Depozitele noastre asigură un grad maxim de siguranță prin sisteme de:

 • supraveghere video și pază umană 24/7
 • acces în incintă, cât și în încăperi pe bază de card magnetic
 • instalații automate de prevenire și stingere a incendiilor
 • control umiditate și microclimat complet automatizate

Întelegem nevoia de securitate a datelor, motiv pentru care asigurăm un grad maxim de confidențialitate a informațiilor conținute de documentele depozitate la noi. Cu ajutorul unui soft specializat, fiecărei cutii cu documente i se alocă o locație dedicată în depozit și un cod de bare prin care se urmărește trasabilitatea arhivei, putând astfel asigura acces rapid și facil la informațiile arhivate. Depozitarea și păstrarea documentelor se face în cutii de carton standardizate, amplasate în rafturi special concepute și amenajate.

Consultare documente

 

Prin serviciile de depozitare si arhivare documente puse la dispoziție oferim acces rapid și facil la informațiile din documentele depozitate, în funcție de nevoile specifice ale clienților.

Beneficii:

 • Răspuns rapid la solicitările de consultare primite prin platforma http://comenzionline.sda.ro
 • Identificare, fotocopiere și trasmitere prin e-mail/fax a documentelor solicitate
 • Săli de consultare cu dotări tehnice pentru copierea și scanarea documentelor
 • Servicii de curierat sau transport prin flotă proprie într-un interval de maxim 24 de ore; în situații de urgență timpul de răspuns fiind de până la 4 ore

Eliberare adeverinte 

În cadrul ofertei de arhivare a companiei noastre este inclus și serviciul de eliberare adeverințe.

Pentru anumite companii și instituții ale căror arhive se află la SDA- Servicii de Depozitare și Arhivare, putem asigura întocmirea documentelor necesare realizării dosarului de pensionare.

Operațiunea se derulează la solicitarea beneficiarului, echipa noastră de specialiști asigurând respectarea procedurilor legale și acuratețea informațiilor eliberate în baza documentelor din arhivă.

Pentru detalii legate de acest serviciu ne puteți contacta la email: office@sda.ro. sau tel: +4 0268 545 80

 

Depozitarea documentelor la SDA înseamnă:

 

Asigurarea trasabilității, securității și integrității documentelor.

Beneficii:

 • Mai bună utilizare a spațiului propriu
 • Costuri de depozitare optimizate și predictibile
 • Eficientizarea timpului de lucru al angajaților
 • Acces facil și rapid la informații
 • Securitate sporită a arhivei
Quick Contact Icon
Quick Menu Icon Contact
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.