Depozitarea documentelor

In arhiva S.D.A. - Servicii de Depozitare si Arhivare SRL, spatiul de arhivare si depozitare disponibil este de peste 150.000 metri liniari de arhiva, si este dotat in conformitate cu normele in vigoare, astfel incat sa ofere un grad maxim de siguranta si usurinta in exploatare, respectand in totalitate conditiile de spatiu impuse prin Legea 16/1996. Depozitarea se face fizic in rafturi din metal acoperit cu vopsele stabile, anticorozive si fara emanatii.

Depozitul de arhiva este spatiul destinat pastrarii documentelor, construit sau amenajat special, avandu-se in vedere criterii specifice in ceea ce priveste amplasamentul, rezistenta, microclimatul interior, fluxurile tehnologice, paza si protectia documentelor.

Depozitarea si arhivarea documentelor

Depozitele sunt dotate cu mijioace necesare depozitarii si manipularii containerelor cu documente.

Obligatia S.D.A. - Servicii de Depozitare si Arhivare SRL este de a pastra documentele in conditii corespunzatoare, asigurandu-le impotriva distrugerii, degradarii si sustragerii. Documentele sunt pastrate in conditii de igiena, temperatura si umiditate adecvata.

Spațiile sunt dotate cu sisteme de supraveghere video, alarmare și stingere a incendiului, complet automatizate, pentru ca informațiile clientilor să fie în maximă siguranță și confidențialitate.

Beneficii ale Arhivarii si Depozitarii documentelor
  • Costuri de depozitare mici
  • Economie de spatiu
  • Process in totalitate controlat
  • Productivitate si eficienta ridicata